Adverteren

Wilt u ook gerichte bezoekers met interesse in hypotheken en de woningmarkt? Dan is adverteren op Bereken-Hypotheeklasten.nl een uitstekende mogelijkheid. De beste manier om uw doelgroep te bereiken is via een zogenaamde advertorial. Advertorials zijn artikelen die van toegevoegde waarde zijn voor uw doelgroep waarin uw product of dienst op een informatieve wijze wordt beschreven. Door de inhoud van het artikel wordt uw doelgroep aangesproken waarna deze direct door kan klikken naar uw product of dienst.


De advertorials worden opgenomen binnen het kader van de reguliere nieuwsartikelen en worden weergegeven op de homepage, de nieuwspagina en als individuele artikelpagina waardoor deze ook uitstekend vindbaar zijn en blijven voor Google. Voor het afnemen van een advertorial kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.


Direct adverteren via LinkPizza

Sinds kort kunt u ook direct adverteren op Bereken-Hypotheeklasten via LinkPizza. U kunt dan direct een advertentie bij ons inboeken tegen heldere pricing. U vindt bij hen ook onze complete Media Kit.