Duurste huis van Nederland

Wat is het duurste huis van Nederland? En waar staat dit huis te koop? En hoeveel badkamers heeft het duurste huis van Nederland?


Aantal badkamers duurste huis van Nederland

Het duurste huis wat via Funda te vinden is, heeft maar liefst 8 badkamers en 2 aparte toiletten. In deze 8 badkamers zijn faciliteiten voor iedereen: 3 ligbaden, 8 douches en 8 toiletten. Funda heeft een complete plattegrond van de woning. Landgoed ‘Steenbergen’ beslaat 16.873 m2 en bestaat uit een rietgedekt landhuis met een inhoud van 3.224m3 en een woonoppervlak van 762m2. Daarnaast staat er op het stuk land een vrijstaande rietgedekte villa met een inhoud van 471m3 en een woonoppervlak van 97m2. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ruimte om zelf aan de slag te gaan. Op het terrein is tevens een bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande villa te vinden.


Hoe groot is de tuin van het duurste huis van Nederland?

Je betaalt wat, maar dan heb je ook wat. Je krijgt maar liefst 9.350 m2 tuin. De achtertuin is 110 meter diep en 85 meter breed en is ontworpen door tuinarchitect Jacques Wirtz.

Hoe duur is het duurste huis van Nederland

Op dit moment is het duurste huis van Nederland dat te koop staat op Funda Steenbergen 6 en 8 in Laren. Het complex is gebouwd in 1911 en staat te koop voor een bedrag van maar liefst € 8.750.000. Voor dat geld krijg je dan zeker wel wat. Naast de eerder genoemde tuin herbergt de villa in Laren 24 kamers en acht badkamers, buitenzwembad met water uit eigen bron, een tennisbaan, fitnessstudio en thuisbioscoop.

Van wie is het dit huis?

Volgens website Quote is dit huis van Reinout Oerlemans die het reeds in 2015 te koop heeft gezet.

Van dit huis zijn bijzonder veel foto’s beschikbaar: foto’s via Funda.

Altijd op de hoogte? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook

duurste huis van Nederland

Gerelateerde artikelen