Open Huizen Dag 2016

Heeft u interesse in een nieuwe woning? dan is de Open Huizen Dag 2016 een mooie gelegenheid om vrijblijvend diverse woningen te bekijken. De eerstvolgende Open Huizen Dag die door NVM wordt georganiseerd is in het najaar van 2016.


NVM Open Huizen Dag 2016

De NVM organiseert altijd twee Open Huizen Dagen. De eerste Open Huizen Dag is in de lente en de tweede in het najaar. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag 2016 is op zaterdag 1 oktober 2016.
Gedurende de dag kunt u vrijblijvend diverse huizen bekijken tussen 11.00 en 15.00 uur. Het bekijken van diverse huizen biedt u een goede kans om u breed te oriënteren op de huizenmarkt.


Hoe werkt het Open Huizen Dag 2016?

Via Funda kunt u zien welke huizen meedoen aan de Open Huizen Route. Vervolgens kunt u een route bepalen van de huizen die u wilt zien. U kunt bij elk huis gewoon aanbellen en u zal met open armen ontvangen worden. Over het algemeen zal de bewoner zelf de rondleiding verzorgen en ook uw vragen kunnen beantwoorden. Soms zal u gevraagd worden om een korte vragenlijst in te vullen na afloop van uw bezoek.

Voorbereidingen Open Huizen Dag 2016

Voordat u de huizen gaat bezoeken, is het verstandig om u goed voor te bereiden. Zo kunt u onder andere onze 10 kooptips Open Huizen Dag lezen als u van plan bent om een huis te kopen. Gaat u juist uw eigen woning verkopen, lees dan onze 10 verkooptips Open Huizen Dag.

Wilt u meer weten over Open Huizen Dag? Lees dan al onze artikelen over Open Huizen Dag.

Altijd op de hoogte? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook

Gerelateerde artikelen